Vorming à la Carte - Hasselt

Vorming à la carte

Dat zijn drie avonden vorming voor leiding, groepsleiding en DC's georganiseerd door je eigen gouw. Bij Vorming à la carte maken we onderscheid in het aanbod op basis van ervaring: er zijn specifieke onderwerpen voor jonge leiding, ervaren leiding, groepsleiding en DC's. Je kiest zelf wat je volgt. Vorming à la carte is vrijblijvend en gratis. Je kiest zelf of je een avond komt of meteen alle avonden.

In Hasselt zullen dit jaar twee avonden Vorming à la carte worden georganiseerd!

Ons aanbod in Hasselt:

Maandag 5 oktober, 20u

• Scouting in tijden van corona: do's & don'ts, wat met leiding & leden en kasacties

• Vind je passie als leider in de troeven van iedere tak

Dinsdag 13 oktober, 20u

• Mentaal welzijn: 't Zal wel zijn!

• Open Space over diversiteit, ecologie, zingeving, energizers,...

Voor meer info bij elke werkwinkel: klik op de inschrijvingsknop We verwachten je tussen 19u30 en 20u in het gouwhuis van Gouw Limburg.

De werkwinkels starten stipt om 20u, kom dus zeker op tijd. Nadien kan je nog napraten in de bar met een hapje en een drankje. Vorming à la Carte gaat ook door in andere studentensteden:

Datum 05 October 2020 20:00 tot
21 October 2020 20:00
Locatie Gouwhuis Gouw Limburg
Vredestraat 6
3500 Hasselt
Organisator Ploeg Vorming In Scouting
Contacteer organisator
Meer info https://www.facebook.com/events/343857650084268/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C