Vorming à la Carte - Leuven

Vorming à la carte bestaat uit drie avonden vorming voor leiding, groepsleiding en DC's en wordt georganiseerd door je gouw. Bij Vorming à la carte maken we onderscheid in het aanbod op basis van ervaring: er zijn specifieke onderwerpen voor jonge leiding, ervaren leiding, groepsleiding en DC's. Je kiest zelf wat je volgt. Vorming à la carte is vrijblijvend en gratis. Je kiest zelf of je een avond komt of meteen alle drie de avonden. Het aanbod in Leuven:

Dinsdag 3 oktober 2017, 20u-22u
* Old Skool Scoutsliederen
* Nieuwe spelideeën

Donderdag 12 oktober 2017, 20u-22u
* Leden motiveren
* Fantasiespelen
* Buitenlands Kamp GEANNULEERD

Woensdag 18 oktober2017, 20u-22u
* Eerste Hulp Bij Nieuwe Groepsleiding
* Belonen en straffen
* EHBO voor leiding
* Is jouw groep Future Proof?

Voor meer info bij elke werkwinkel: klik op de inschrijvingsknop

We verwachten je tussen 19u30 en 20u in de scoutslokalen van Sint-Paulus (Schreursvest 33; paadje links naast de kerk volgen). De werkwinkels starten stipt om 20u, kom dus zeker op tijd. Nadien kan je nog napraten in de bar met een hapje en een drankje.

Vorming à la Carte gaat ook door in andere studentensteden:

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent
Hasselt

PS: link naar de scoutslokalen: http://www.scoutssintpaulus.be/nieuw/over-de-scouts/onze-lokalen/

Datum 12 oktober 2017 20:00 tot
18 oktober 2017 22:00