Zoek

Vorming à la carte Mechelen

Vorming à la carte bestaat uit verschillende avonden vorming voor leiding, groepsleiding en DC's in verschillende studentensteden en wordt georganiseerd door je gouw. Bij Vorming à la carte maken we onderscheid in het aanbod op basis van ervaring: er zijn specifieke onderwerpen voor jonge leiding, ervaren leiding, groepsleiding en DC's. Je kiest zelf wat je volgt. Vorming à la carte is vrijblijvend en gratis. 

Dit jaar organiseren we Vorming à la carte voor het eerst ook in Mechelen.

Je kan kiezen uit deze sessies:

- Spelen, Spelen, Spelen: Leer in 2 uur tijd duizend (of toch héél veel) nieuwe spelletjes kennen en ontdek hoe je spelletjes die je wel al kende kan pimpen!

- Motivatie bij leden: Wat met die ene welp die nooit zin heeft om mee te doen? Of die groep givers die liever lui dan moe zijn of lijken? In deze sessie worden tips en tricks aangereikt om je hele tak mee te krijgen en je leden te motiveren als nooit tevoren!

- GDPR: De Europese wetgeving rond databescherming geldt inderdaad ook voor scouts & gidsen. Wat kan nog en wat mag je niet doen? Hoe stel je een beleid op en informeer je iedereen correct?  Kom alles te weten van enkele experts! Opgelet: voor deze sessie is het belangrijk dat je een laptop meebrengt!

 

We verwachten je op 17 oktober tussen 19u30 en 20u in de scoutslokalen van Scouts Sint-Katrom (Katelijnekerkhof 4, Mechelen). De werkwinkels starten stipt om 20u, kom dus zeker op tijd.

Nadien kan je nog napraten in de bar met een hapje en een drankje.

 

Vorming à la Carte gaat ook door in Antwerpen, Gent, Brussel, Leuven, Hasselt en Brugge.

Alle informatie over Vorming à la carte kan je hier vinden. 

Check ook onze facebookpagina

 

 

Datum 17 October 2018 19:30 tot
17 October 2018 23:00
Locatie Scouts Sint-Katrom
Katelijnekerkhof 4
2800 Mechelen
Organisator Ploeg Vorming In Scouting
Contacteer organisator
Doelgroep Alle leiding
Javascript is required to view this map.