Vorming à la Carte - Mechelen

Vorming à la carte bestaat uit drie avonden vorming voor leiding, groepsleiding en DC's en wordt georganiseerd door je gouw. Bij Vorming à la carte maken we onderscheid in het aanbod op basis van ervaring: er zijn specifieke onderwerpen voor jonge leiding, ervaren leiding, groepsleiding en DC's. Je kiest zelf wat je volgt. Vorming à la carte is vrijblijvend en gratis.

Het aanbod in Mechelen:

Dinsdag 13 oktober, 20u

• Hoe overleeft de groepskas corona?
  • OH NEE! Weeral stratego...
  • 't Zal Wel Zijn: mentaal welzijn in de scouts
  • Jaarlieddans en dansen op kamp
  • Op tocht

Voor meer info bij elke werkwinkel: klik op de inschrijvingsknop.

Deze editie van Vorming à la Carte gaat live door, maar hierbij moeten we uiteraard rekening houden met coronamaatregelen. Dit wil zeggen dat je verplicht een mondmasker moet dragen. De inschrijvingen worden beperkt zodat er op locatie maximum 50 personen aanwezig zijn. Zorg dus dat je je snel inschrijft, want de plaatsen zijn beperkt! Kan je toch niet aanwezig zijn? Schrijf je dan uit zodat anderen zich kunnen inschrijven.

We verwachten je dinsdagavond tussen 19u30 en 20u op scouts Sint-Katrom in Mechelen (Sint-Katelijnekerkhof 4, 16 minuten wandelen vanaf station Mechelen-Nekkerspoel). De werkwinkels starten stipt om 20u, kom dus zeker op tijd. Nadien kan je nog napraten in de bar met een hapje en een drankje.

Vorming à la Carte gaat ook door in andere studentensteden:

Inschrijven kan vanaf 28/08.

Datum 13 October 2020 19:30 tot
13 October 2020 22:30