Doe mee aan onze fotowedstrijd

Maakte jij of iemand van je groep goeie foto's van je scoutsgroep? Doe dan mee aan de fotowedstrijd Focus en stuur voor 1 oktober 2018 jullie tien beste scoutsfoto's naar focus@scoutsengidsenvlaanderen.be.

Je maakt kans op een scoutsweekend met touwenparcours voor 25 givers, jins en/of leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen op Hopper Jeugdverblijf De Kluis ter waarde van 800 euro. Er zijn ook nog twee troostprijzen.

Hoe deelnemen?

Stuur voor 1 oktober 2018 je tien beste scoutsfoto’s via bv. www.wetransfer.com naar focus@scoutsengidsenvlaanderen.be met vermelding van je naam, gsmnummer en de nummer van je scoutsgroep.

• Je foto’s moeten in hoge resolutie zijn. Lengte minstens 2000 pxls.
  • Je foto’s moeten in kleur zijn.
  • Je foto’s moeten foto’s zijn van activiteiten van Scouts en Gidsen Vlaanderen, herkenbaar scoutesk (minimum een scoutsdas). Liefst scouts in groep én in actie.
  • De naam van de fotograaf moet in de bestandsnaam van elke foto staan. Bestandsnaam mag niet meer dan 25 tekens tellen. Als je meerdere foto’s doorstuurt, moet elke foto een unieke bestandsnaam hebben.
  • De fotograaf is actief lid van Scouts en Gidsen Vlaanderen.
  • Je hebt toestemming van de mensen die je fotografeerde.
  • Door deel te nemen aan de wedstrijd draag je de auteursrechten over aan Scouts en Gidsen Vlaanderen en geef je Scouts en Gidsen Vlaanderen de toestemming om je foto’s te gebruiken in alle publicaties en op alles sites van Scouts en Gidsen Vlaanderen en Hopper.

Het verloop

• Je kan foto’s doormailen tot 1 oktober 2018.
  • De jury bestaande uit twee professionele fotografen - Dries Luyten en  Inge Driesen  - zal een selectie maken van drie beelden van drie verschillende fotografen. Daarbij houden ze rekening met de fotografische kwaliteit van de tien ingestuurde beelden.
  • Op vrijdag 12 oktober 2018 maken we de drie winnaars bekend op www.scoutsengidsenvlaanderen.be.  De juryleden zullen kort feedback geven op de drie winnende foto’s. We zullen de winnaars ook persoonlijk contacteren via het gsmnummer dat ze doorgaven in de mail.

Wat kan je winnen?

• De eerste prijs is een weekend + touwenparcours voor 25 givers, jins/leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen op Hopper Jeugdverblijf De Kluis ter waarde van 800 euro. Datum is vrij te kiezen uit de nog vrije data op 12 oktober 2018. De prijs blijft één jaar geldig. Zijn jullie met meer dan 25 personen? Dan kan je de meerprijs bijpassen.
  • De tweede prijs is een bon van Hopper Winkel van 50 euro.
  • De derde prijs is een bon van Hopper Winkel van 20 euro.