Kampregistratie

Nog niet geregistreerd? Doe het meteen! Waarom?

• Zo kan Scouts en Gidsen Vlaanderen de kampverantwoordelijke in geval van nood bereiken.
  • En zo kan Scouts en Gidsen Vlaanderen de gemeentes laten weten welke groepen bij hen op kamp komen. Dat is verplicht. Zo nemen wij de meldingsplicht van jullie over.

Hoe?

• één maand voor vertrek
  • élk kamp (binnen- en buitenland, tak- en groepskampen)
  • online registratie

Als je de kampregistratie invult, ben je te bereiken bij een noodgeval (ongeval, problemen op het thuisfront, natuurrampen, gezondheidsrisico's of andere onvoorziene omstandigheden). De mensen die de noodlijn van Scouts en Gidsen Vlaanderen opvolgen kunnen je zo bereiken.

Scouts en Gidsen Vlaanderen neemt op basis van deze registratie ook de meldingsplicht uit handen door alle kampgemeenten in te lichten wie ze op bezoek krijgen, dit neemt niet weg dat je best op voorhand ook het gemeentehuis zelf eens binnenwandelt om contact te leggen.

Wie kan raadplegen?

• Als VGA of groepsleiding (functies: VGA, GRL, AGRL en GRLP) kan je de kampregistraties van je takken raadplegen.
  • Als (A)DC, GC, GB of GV kan je de kampregistraties van de groepen in je district of gouw raadplegen.

Hoe bekijk je de kampregistraties?

• Klik op "Kampregistratie raadplegen".
  • Je kan zoeken op kampdata en groepsnummer (of combinatie).
  • Om je groepen op locatie te zoeken gebruik je de zoekfunctie van de kaart. In- of uitzoomen geeft minder en meer resultaat.

Hoe kan je de kampregistraties downloaden?

• Download de lijst.
  • Je kan ook op "Overzicht op kaart" filteren op kampdata en/of groepsnummer. Daarna kan je de gefilterde resultaten downloaden met diezelfde CSV-knop of "Gefilterde selectie".