Aan}leiding, nieuwsbrief voor alle leiding

aanleiding banner

Stel je eigen nieuwbrief samen

Je kan je nieuwsbrief zelf samenstellen via scoutsengidsenvlaanderen.be/abonneer

Hoe werkt het?

• Open de abonneerpagina.
    • Als je niet meteen kan inloggen, gebruik dan de links aan de rechterkant van de abonneerpagina.
  • Vink de thema's aan die je in je nieuwsbrief wil lezen.
  • Sla op.

Aan}Leiding is de elektronische nieuwsbrief van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Je kan hem zeswekelijks terugvinden in je mailbox. We sturen nieuws volgens je interesses zodat jij een unieke nieuwsbrief krijgt. Aan}lLeiding is nog in volle (technische) evolutie! Op termijn zul je, naast de vaste rubrieken, ook kunnen kiezen welk nieuws je wel of niet wil ontvangen.

Aan wie?

Aan}Leiding gaat naar elke leid(st)er, en bij uitbreiding naar elke vrijwilliger van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Aanbod?

• Nieuws over je tak of je groep.
  • Gouwnieuws en andere nuttige links.
  • Akabenieuws als je leid(st)er bent in een akabe- of inclusieve groep.
  • Nieuws over zeescouting als je leid(st)er bent in een zeescoutinggroep.
  • Woon je in Gent, Brussel of Antwerpen? Dan houdt je stadsondersteun(st)er je graag op de hoogte.
  • Een overzicht van onze recentste vacatures, aanstaande vormingen en evenementen.
  • Nieuwigheden en aanbiedingen van Hopper Winkel

Mocht je problemen hebben met het ontvangen van Aan}Leiding, dan kan je ons mailen op nieuwsbrieven@scoutsengidsenvlaanderen.be