Nationale evenementen en vorming

Groepsfoto van boven getrokken van groepsleiding op het groepsleidigscongres

Hoe zit het met de nationale evenementen? Gaat Herfstontmoeting door? En mag je al op cursus?

Vorming in scouting

Een jaar zonder vormingen? Dat maken we goed met een stevige comeback.

In de zomervakantie van 2021 voorzien we een extra groot vormingsaanbod. Voor iedereen: van aanstormend leidingstalent tot scouts en gidsen met al enkele jaren op de teller. Een fijne week waarin je bijleert en anderen (en jezélf) leert kennen? Klinkt fantastisch, toch?

Welke cursus past bij mij?

Niet zeker met welke vorming je begint? Begrijpelijk. Het aanbod op een rijtje:

Neem je agenda er even bij: de kalender.

Evaluatie kadervorming

Het evaluatiemoment om een vormingsattest te verkrijgen, werd versneld afgeschaft vanaf 1 april 2020.

Iedereen die vanaf 13 maart 2017 aan een cursus begon en zijn of haar stage heeft voltooid heeft, krijgt het attest. Tenminste als je evaluatie in de KAVO-tool in orde is. Is dat niet het geval? Trek je stageplaatsverantwoordelijke dan aan de mouw. Lees er meer over.