uitleendienst

Promomateriaal

Op het nationaal secretariaat hebben we een aanbod uitleenmateriaal : bv. het grote jaarkentekendoek voor op een feest van je groep, de grote speelkaarten om een spel een extra leuk accent te geven, vlaggen, Hopper promotiebanners,....

Wil je materiaal ontlenen, stuur dan het aanvraagformulier (word-versie) volledig ingevuld door naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be, wij bezorgen zo snel mogelijk een antwoord.

Vergeet niet om uitleenvoorwaarden (pagina 2) te lezen.

Jeugdherbergkaart

Scouts en Gidsen Vlaanderen is lid van de Vlaamse Jeugdherbergcentrale en beschikt over een lidkaart die je als groep bij ons kan ontlenen.
Deze lidkaart vervangt het jaarlijkse lidgeld van de Vlaamse Jeugdherbergcentrale. Deze kaart geeft echter geen korting op overnachtingsprijs.

Wil je een jeugdherbergkaart ontlenen, stuur dan het aanvraagformulier (word-versie) volledig ingevuld door naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be, wij bezorgen zo snel mogelijk een antwoord.

We vragen wel dat je de kaart na gebruik zo snel mogelijk terugbezorgt, zodat andere groepen er na jullie ook nog gebruik van kunnen maken.

Vergeet niet om uitleenvoorwaarden te lezen.