Uitleendienst

Promomateriaal

In het Scoutshuis hebben we een groot aanbod uitleenmateriaal : het grote jaarkentekendoek voor een feest van je groep, de grote speelkaarten om een spel een extra leuk accent te geven, vlaggen, Hopper promotiebanners...

Wil je materiaal ontlenen, stuur dan het aanvraagformulier (word-versie) volledig ingevuld door naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be, wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Vergeet niet om de uitleenvoorwaarden (pagina 2) te lezen.

Jeugdherbergkaart

Scouts en Gidsen Vlaanderen is lid van de Vlaamse Jeugdherbergcentrale en beschikt over een lidkaart die je als groep bij ons kan ontlenen.
Deze lidkaart vervangt het jaarlijkse lidgeld van de Vlaamse Jeugdherbergcentrale. Deze kaart geeft geen korting op overnachtingsprijs.

Wil je een jeugdherbergkaart ontlenen, stuur dan het aanvraagformulier (word-versie) volledig ingevuld door naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be, wij bezorgen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Bezorg de kaart na gebruik zo snel mogelijk terug, zodat andere groepen niet in de problemen raken.

Vergeet niet om uitleenvoorwaarden te lezen.