24 Jan - Burenkuren? Pimp je Lokaal!

Je wil de buurt kenbaar maken dat achter jullie gevel scouting schuilt? Vanuit de PR-ploeg bieden we de mogelijkheid om voor 50 euro een trio van XXL transparante stickers te bestellen met het logo van onze beweging op deur- en raamformaat, gepersonaliseerd met kleuren en naam van jullie groep. We willen hiermee onze aanwezigheid en het imago van Scouts en Gidsen Vlaanderen in het straatbeeld versterken.

Bestellen kan tot 28 februari als je ingelogd bent op deze site onder ACTIE PIMP je LOKAAL (zoniet dien je jezelf eerst te registreren). De betaalde sets zullen dan vanaf 15 april klaarliggen in de Hopper Winkel van jouw keuze.

Afmeting van de stickers: 115 x 75 cm (deur) en 55 x 36 cm (raam); je kan maximum 2 sets per groep bestellen.

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be