18 May - De bouw van een jeugdlokaal: een praktijkvoorbeeld

De nieuwe lokalen van scouts Boortmeerbeek zijn bijna af. Twee jaar geleden werd de eerste spadesteek aangebracht om een complex van 500 m² neer te poten als jeugdverblijfcentrum met het Vlaamse label jeugdtoerisme. We willen onze ervaringen graag delen met andere jeugdbewegingen die aan een gelijkaardig project willen beginnen. Daarom organiseren we op zaterdag 4 juli een infonamiddag. Hier vertellen we ons wedervaren met financiële planning, relevante wetgeving, aannemers, enzovoort. Van 14 tot 17 uur ben je van harte welkom in de nieuwe scoutslokalen. Interesse? Geef dan een seintje vóór 1 juli op bouwinfo@scoutsboortmeerbeek.be. Heb je al concrete vragen? Vermeld deze dan zeker bij je inschrijving!