27 Dec - Sjors is heengegaan

Met droefheid melden wij dat onze website voor leden www.Sjors.be vanaf 1 januari 2010 uit de ether gaat.
Sinds vorig jaar genieten alle leden en leiding van het nieuwe eenheidstijdschrift Krak?Boem! Op die manier communiceren we nu vier keer per jaar met iedereen binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen. Een redactieploegje van vrijwillige scouts en gidsen tracht telkens opnieuw Krak & Boem op smaak te brengen, trouw aan de sfeer, de stijl en de visie van scouting, z├│ dat elke kapoen, elke jin en alles daartussen zich gaandeweg steeds een beetje meer deel voelt van het grotere geheel: speels, fantasievol, gedurfd, afwijkend, middenin de roos.

En aangezien ja zelfs het verbond ook beperkt is aan mensen en middelen, is het nu niet mogelijk om tegelijk ook een site voor onze leden levendig en kwalitatief te te onderhouden; daarom gaat Sjors.be dan ook offline en komt er voorlopig geen nieuwe digitale speeltuin in de aard van Krak?Boem! We hopen dat velen aan Krak?Boem! deugd zullen beleven en dat dit blad, krediet, vindingrijkheid en vleugels mag krijgen om als frisse wind doorheen gans onze beweging te waaien. Iedereen kan ons natuurlijk op de elektronische snelweg blijven vinden via deze stek scoutsengidsenvlaanderen.be