Zoek

30 May - Hoe wil jij dat de ruimte in Vlaanderen tegen 2050 evolueert?

Het Vlaanderen van morgen bedenken we vandaag. Hoe wil jij dat de ruimte in Vlaanderen evolueert tegen 2050? Neem 20 minuutjes de tijd om jouw mening te zeggen over de ruimte in Vlaanderen en win!

De Minister van Ruimtelijke Ordening schrijft momenteel een Beleidsplan Ruimte waarin hij wilt vastleggen hoe de ruimte moet evolueren in de toekomst. Hij kijkt daarmee heel ver vooruit: 2050! Met de Vlaamse Jeugdraad en Steunpunt Jeugd willen we weten hoe jongeren Vlaanderen zien in 2050. Hoe vinden zij dat de ruimte in Vlaanderen moet evolueren de komende jaren? Laat je stem horen door deze enquête in te vullen in en win een overnachting in een jeugdherberg, jeugdverblijf of op een camping! Het invullen van de enquête neemt ongeveer 20 minuten in beslag.
Steunpunt Jeugd zorgt er alvast voor dat jouw mening wordt meegegeven aan de Minister van Jeugd én de Minister van Ruimtelijke Ordening!