20 Jul - Generatie WIJ: iedereen kan erbij

Om de twee jaar lanceert Scouts en Gidsen Vlaanderen een imagocampagne. Anno 2011 geven we als GENERATIE WIJ de aanzet tot een nieuw en mooi verhaal.

Geen slogan, geen baseline, geen hoogdravende campagne. Het begin van een verhaal, er was eens, ons verhaal: ooit ..... We nodigen alle scouts en gidsen uit om dit mee uit te dragen, binnen en buiten scouting, getuigend van onze open geest en sociale bewogenheid.
Analoog en digitaal, blonde goden en grijze wolven, Noord en Zuid, God en klein pierke, door dik en dun. Want dat is het doel van ons scouts- & gidsenspel: ontplooiing van kinderen en jongeren als individu, in groep en in de samenleving.

We hopen zo groepen en takken te ondersteunen bij promotie en werving; we willen leden en leiding fier laten zijn op hun jeugdbeweging; we zijn één met de ouders, de buurt, Chiromeisjes en andere vrienden die vertrouwen in ons hebben.

Wat volgt:

• Vanaf nu : gratis posters in alle eenvoud te vinden in Hopper Winkel!
  • stickers voor elk lid bij Krak?Boem! waarmee wij overal blijven plakken,
  • downloads van logo’s, flyers en templates voor eigen affiches om zelf creatief uit de hoek te komen
  • en vooral ons aller verbeeldingskracht en vindingrijkheid om dit verhaal tot leven te wekken, overal waar wij gaan of staan.

Een initiatief van de PR-ploeg.

Jan Van Reusel
communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be