Zoek

17 Aug - Stem voor de Vlaamse jeugdbewegingen

De Vlaamse jeugdbewegingen zijn geselecteerd voor de Standaard Solidariteitsprijs en hadden al een paginagrote advertentie in De Standaard van 17 juli.

De Standaard geeft zo aan non-profitorganisaties de kans om zichzelf voor te stellen in een goedgemaakte, originele paginagrote advertentie. Aan de Standaard Solidariteitsprijs is ook een publieksprijs verbonden. Van vrijdag 17 tot donderdag 30 augustus mogen lezers en online-bezoekers ook hun stem uitbrengen. De winnaar van de publieksprijs mag nog drie maal gratis en paginagroot adverteren in De Standaard.

Surf dus tussen 17 en 30 augustus naar de Standaard en stem voor de advertentie van de Vlaamse jeugdbewegingen! In de krant van 1 september worden de winnaars van de publieksprijs en de juryprijs bekend gemaakt. De advertentie is een creatie van Magnifik.