27 Sep - Vorming pakt uit!

Animatorcursus in de herfstvakantie, vorming tijdens de lesvrije week en een aanbod specifiek voor structuren.

Voor beginnende leiding:
Is de Kerstvakantie te koud? Ga je graag skiën in de Krokusvakantie?  en bij Pasen komen de examen te dicht bij…
Dan hebben we nu voor jou een Animatorcursus in de Herfstvakantie. Kom hier nieuwe ideeën op doen voor de rest van ’t scoutsjaar. De plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij.

Waar & Wanneer? 27 oktober t.e.m. 1 november op de Brink in Herentals

Voor structuren medewerkers/ DC’s:
Kaderdagen op maat van structuren. Kom hier de knepen van het (bovenlokaal)vak leren. Sessie rond vergadertechnieken, bemiddeling, groepsdynamica ed. staan op het programma. Schrijf snel in, zodat we op maat kunnen werken.

Waar & Wanneer? 27 oktober t.e.m. 1 november op de Brink in Herentals

Voor ervaren leiding:
Tijdens de ‘lesvrije week’ zal er dit jaar het basisweekend Hoofdanimator en het Trapperweekend doorgaan. Zin om je na die lastige examen, nog eens volle bak voor scouts te smijten!

Waar & wanneer? 1 t.e.m. 3 februari op de Brink in Herentals

Inschrijven?