10 Oct - Op buitenlands kamp? Oedoededa!?

Barst jouw tak van de goesting om naar het buitenland te trekken, maar weten jullie niet helemaal hoe je daaraan begint? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er allemaal bestaat aan kamplocaties, internationale kampen, subsidiemogelijkheden en contacten met lokale scouts? Dan is International Day iets voor jou!

We verwelkomen alle giver- & jinleiding op 21 oktober in hogeschool Marie Haps in Brussel (Waversesteenweg 249, vlakbij station Luxemburg). Tussen 13 en 17u kan je rondstruinen tussen de verschillende standjes, vorming volgen of gewoon een babbeltje doen met scouts die vorig jaar jouw droomplannen al uitvoerden. Bovendien zijn ook je leden meer dan welkom, de ideale gelegenheid om hen inspraak te geven in jullie kampplannen!

Het internationaal kampvisum begeleidt je trouwens doorheen het volledige proces, van vaag idee tot spetterend kamp.