Zoek

18 Oct - de DAG van je leven

Vrijdag 19 oktober 2012: DAG van de JEUGDBEWEGING. De vlaamse jeugdbewegingen, samen goed voor zo'n kwart miljoen enthousiaste kinderen en jongeren, laten zich overal in Vlaanderen &  Brussel horen, zien en voelen. "Samen Spelen" is het thema van de dag en op maar liefst 126 plaatsen in Vlaanderen zullen ze dat geweten hebben. 

Met deze editie reiken de jeugdbewegingen ook een hand naar het onderwijs om als partners, samen met het gezin, een trio te vormen in de opvoeding van kinderen en jongeren. Ter gelegenheid hiervan werd een speciaal lespakket ontwikkeld voor lagere scholen, dat in Brussel wordt voorgesteld met Pascal Smet, Vlaams minister van Onderwijs en Jeugd. Spelen is leren; leren is spelen.

Happy in beweging!

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be