Zoek

10 Jan - Winkelen of kamperen als scout?

Hier winkelt een scout…

Hopper Winkel heeft zes winkels en een webwinkel. Je vindt er alle kampmateriaal dat je nodig hebt: getest, veilig en eerlijk verhandeld. Als leid(st)er krijg je er een directe korting op al je groepsaankopen (neem je lidkaart mee!)

In de winkels vind je ook alle publicaties van Scouts en Gidsen Vlaanderen én natuurlijk ons stoere uniform! Samen met Over&Weer van februari krijg je de gloednieuwe folder toegezonden met alle groepsmateriaal voor het komende kampseizoen!

Hier kampeert een scout …

Verspreid over Vlaanderen vind je 8 Hopper jeugdverbijven met 57 kampeerterreinen in bos of weide! Er zijn kleine en grote terreinen: van 20 tot wel 200 personen. Je kan ze apart huren maar ook in combinatie met een blokhut of een ander gebouw op maat van jouw kamp.

Nog geen kampplaats voor deze zomer? Gebruik de Zoek & boek voor je kampeerterrein of het àllerlaatste plekje in de blokhutten. Of speel op zeker en boek nu voor 2014.