Zoek

11 Jan - Alles over de jeugd van tegenwoordig

Allesoverjeugd.be is een gloednieuwe website over de leefwereld van kinderen en jongeren. Tekst, opinie, foto, video en audio worden via twaalf thema’s aan mekaar gelinkt. De wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de meest recente berichten.

Allesoverjeugd.be bevat ook een kalender met activiteiten die in de jeugdsector plaatsvinden of die op de één of andere manier een duidelijke link hebben met kinderen en jongeren. De initiatieven worden ingevoerd in de UiTdatabank en verschijnen op die manier automatisch op Allesoverjeugd.be.

Allesoverjeugd.be is een krachtenbundeling van Steunpunt Jeugd, Jeugdwerknet, de Vlaamse Jeugdraad, VIP Jeugd en JAVI.tv. Ook Stampmedia, Jint, REC Radiocentrum, Maks!, CJP en VVJ zetten hun schouders onder dit initiatief.