Zoek

30 okt - Boetevrij fuiven organiseren!

Het afgelopen jaar kregen verschillende jeugdgroepen hoge boetes op hun fuif. De overheidsdienst Volksgezondheid treedt immers strenger op als je de alcohol- en rookwetgeving overtreedt. Wil je weten hoe je zo’n boete kan vermijden? Schrijf je dan in voor een van de info- avonden.

Voor wie?

Leiding en groepsleiding die een fuif organiseren en hun opbrengst liever integraal houden.

Wat?

Je komt te weten wat de wet zegt rond alcohol en roken en de praktische maatregelen die je als organisator kan treffen. Verder zal er tijd zijn voor al je vragen rond alcohol- en rookbeleid op fuiven. Je maakt ook kennis met de checklist die we opstelden om onze groepen zo goed mogelijk te informeren.

Waar en wanneer?

  • Maandag 6 november om 20u in Hasselt (Vaartstaat 14, Hasselt)
  • Dinsdag 7 november om 20u in Gent (Hoefslagstraatje 1, Gent)
  • Donderdag 9 november om 20u in Leuven (Brusselsestraat 61, Leuven)
  • Maandag 13 november om 20u in Antwerpen (Wilrijkstraat 45, Antwerpen)
  • Donderdag 30 november om 20u in Kortrijk (Nelson Mandelaplein 48, Kortijk)

Inschrijven?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfGv3p5bOrLRdq8Pm5psm-rze1J8zzoZKeaLXY5E4Bukj5yA/viewform

Door wie?

De sessie wordt begeleid door een medewerker van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en er zal plaats zijn voor al jullie vragen. Dit is een samenwerking tussen Scouts en Gidsen Vlaanderen, Chirojeugd Vlaanderen, KSA nationaal en KLJ.