10 aug - FOCUS: de nieuwe verdiepingscursus voor ervaren leiding!

FOCUS is het nieuwste vormingsbroertje, op maat gemaakt voor ervaren scouts- en gidsenleiding met zin om op avontuurlijke wijze ontzettend veel bij te leren over onderwerpen die niet standaard aan bod komen tijdens de andere cursus.

Een uitdagende vierdaagse waarna je als leider door een roze bril kijkt.

Samen met ervaren scouts- en gidsenleiding verdiep je je in verschillende thema's: 'activiteiten, kampen & weekends', 'alledaagse uitdaging', 'tocht & scouteske technieken', 'ik als leiding', 'takwerking & leefwereld' en 'kijk op scouting'. De keuze is geheel aan jou!

Jij bepaalt de FOCUS van de cursus. Je geeft op voorhand door welke onderwerpen je interesseren en wij proberen 40% van de cursus op jouw maat te maken. We beloven dat ook de andere 60% heel interessant wordt!

Kortom, wil je nog beter in leiding staan, dan voorheen, dan moet je op FOCUS zijn.

Schrijf je nu in!

Voor wie?
Ervaren leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen (liefst 2 jaar in leiding)

Wat kost dat?
Je volgt FOCUS voor 63 euro. Na de cursus krijg je een deelnamebewijs. Daarmee krijg je het cursusbedrag volledig of gedeeltelijk terug van je gemeente.

Waar?
FOCUS gaat door op Hopper Jeugdverblijf De Kluis in Sint-Joris-Weert

Wanneer?
Van woensdag 31/10 19u. tot en met zaterdag 3/11 tot 12 u.

Attest?
Met deze cursus behaal je geen attest.

Vragen?
Contacteer vorming@scoutsengidsenvlaanderen.be