14 sep - Een frisse start begint met de juiste gegevens

Leidinggegevens al verbeterd?

We verwachten dat alle groepen tegen 15 september de gegevens van hun leiding hebben verbeterd in de Groepsadministratie. 193 van de 548 groepen zijn al in orde. Informeer je eens bij jullie Verantwoordelijke Groepsadministratie (VGA) of jullie groep tot die 193 eersten behoort? Als dat niet het geval is, spoor je VGA dan aan om het zo snel mogelijk in orde te brengen. Tegen 15 oktober verwachten we dat ook de ledengegevens verbeterd zijn.

Update je mailadres!
In de Groepsadministratie kan je van ieder lid een mailadres ingeven, voor de jongste takken is dat meestal het mailadres van een ouder. Maar… kleine kinderen worden groot en komen in leiding en hebben ondertussen natuurlijk een eigen mailadres. We merken dat die aanpassing soms vergeten wordt.
Daarom een warme oproep: vraag je leiding om hun eigen mailadres en gsmnummer na te kijken in de Groepsadministratie.
Iedereen (zowel leden als leiding) kan er op inloggen en daar op de profielpagina zijn eigen gegevens bekijken en wijzigen.
Meer info over de Groepsadministratie?