Zoek

04 okt - Groepsaankoop sjorhout 2018-2019

Hopper Winkel (van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw) en Dienst Avontuurlijke Activiteiten (van Chirojeugd Vlaanderen) zetten tegen de kamp/bivakperiode van 2019 een grote groepsaankoop van kwalitatief sjorhout op. 

Door een groepsaankoop op te zetten kunnen we gunstigere tarieven bekomen voor het hout, maar vooral ook voor de levering. Door het groeperen van de bestellingen zorgen we ervoor dat de leverkosten zelfs helemaal vervallen voor jullie.  Meedoen dus, want hoe meer bestellingen, hoe meer leverpunten dicht bij elkaar, hoe minder nutteloze kilometers en hoe minder schadelijk voor het milieu.

Onze groepsaankoop staat open voor alle jeugdbewegingen en iedereen uit het jeugdwerk.

Bestellen doe je in het najaar van 2018, levering gebeurt in het voorjaar van 2019. Informatie over prijzen en levering vind je op de Hopper website.