Zoek

04 Oct - Groepsaankoop sjorhout 2018-2019

Je wil sjorhout kopen? Bestel voor 1 november via de Groepsaankoop van Hopper Winkel en Chiro samen! Goedkoper, goede kwaliteit én beter voor het milieu.

Door een groepsaankoop kunnen Hopper Winkel en Dienst Avontuurlijke Activiteiten (van Chirojeugd Vlaanderen) gunstigere prijzen onderhandelen voor het hout, maar vooral ook voor de levering. Door de bestellingen te groeperen, vervallen de leveringskosten zelfs helemaal voor de groepen. Meedoen dus, want hoe meer bestellingen, hoe meer leverpunten dichtbij elkaar, hoe minder nutteloze kilometers en hoe minder schadelijk voor het milieu.

De groepsaankoop staat open voor alle jeugdbewegingen en iedereen uit het jeugdwerk. Bestellen kan dan tot en met 1 november 2018, levering gebeurt in het voorjaar van 2019. Informatie over prijzen en levering vind je op de Hopper website.