07 dec - Stopzettting voordeel CM-leden: lidgeld jeugdvereniging

CM stopt vanaf 1 januari 2019 met haar tegemoetkoming van 20 euro in het lidgeld van een jeugdvereniging. Dit omdat CM vanaf 1 januari 2019 in heel Vlaanderen eenzelfde pakket diensten en voordelen aanbiedt. Betalingen van het lidgeld voor 2018 komen nog wel in aanmerking.

De kamptegemoetkoming van 5 euro per dag blijft wel behouden. Op kamp, bivak of weekend? De kampvergoeding is van toepassing op alle meerdaagse initiatieven van een erkende jeugdvereniging. Elk kind kan tot 100 euro per jaar kampvergoeding aanvragen. Daarvoor dienen ze na het kamp het formulier in dat u vindt op www.cm.be/jeugdvereniging.

In de gezondheidszorg zijn er heel wat noden. Daardoor moeten we keuzes maken. We zijn er echter van overtuigd dat ook het nieuwe aanbod CM-diensten en –voordelen voor heel veel mensen het verschil kan maken.

Meer informatie kan je vinden bij je CM-contactpunt in de buurt. Je vindt hun adressen op hun website.

*Onder voorbehoud van goedkeuring door de controledienst.