Zoek

12 Dec - Een muzikaal kerstkadootje voor alle kapoenenleiding!

Vanaf 20 december kan je de kersverse liedjes van de Steen van Nowan downloaden op onze website. Wees er snel bij want ze zijn maar drie maanden beschikbaar: tot 20 maart 2018.

'De Steen van Nowan' vertelt het verhaal van Nowan en Frie. Deze twee bosmuizen moeten hun vertrouwde nest en speelplek in Het Grote Mosbos verlaten om de zusjes van Nowan te redden. Op hun avontuur ontmoeten Nowan en Frie verschillende dieren, komen ze obstakels tegen, groeien ze en beleven ze veel spannende momenten.

Nieuw zijn de liedjes die muziekpedagoge Sien De smet componeerde op de teksten van Marc De Bel. De liedjes zijn helemaal op maat van 6- tot 8-jarigen. Ga al zingend en dansend aan de slag en geniet mee van de schattige kapoenenstemmen. Voor je het weet, zingen jullie kapoenen alle liedjes luidkeels mee.