04 Jan - Help, ik heb een kind bij de scouts!

In januari valt bij alle nieuwe gezinnen waarvan zoon of dochter aansloot bij scouting, samen met het ledentijdschrift Krak?Boem!,  een 'Kleine Gids'  in de bus: klein van vorm maar groot van inhoud.

Voor ouders van leden is dit zakboekje een mooie kennismaking met Scouts en Gidsen Vlaanderen: Waar staat scouting voor? Wat is onze visie? Hoe zijn we georganiseerd? Wat zijn de verschillende takken, zeescouting, Akabe? Hoe gaan we om met veiligheid, diversiteit, creativiteit?

Verder biedt het boekje ook praktische informatie over het uniform, onze Hopper Jeugdverblijven en Hopper Winkels.

Hiermee willen we vaders en moeders danken voor het vertrouwen in onze jeugdbeweging met info over onze visie en methode; handig ook om als leiding de werking van jouw tak of groep toe te lichten.