Zoek

26 Apr - Veranderingen KAVO-tool

Ben jij of iemand van je groep bezig met het starten en afronden van een attest kadervorming? En ben je ouder dan 18 jaar? Dan kan je vanaf nu nog enkel inloggen met een e-ID. Check de handleiding  of bekijk de filmpjes op de kavowebsite.

De Vlaamse overheid paste de kavotool aan die je nodig hebt voor het starten en afronden van een attest kadervorming (animator, hoofdanimator, instructeur). Inloggen doe je vanaf nu met e-id. Zowel voor deelnemers als voor stageplaatsen is dat van toepassing. Nog geen 18 jaar? Dan kan je nog op de oude manier inloggen.

  • Wie 18 jaar is kan enkel inloggen met een e-id.  Dat kan met een kaartlezer maar ook met de itsme-app. Zorg dat je dus je identiteitskaart en je inlogcode bij de hand hebt. Je hebt ook een werkende kaartlezer nodig.
  • Wie nog geen 18 jaar is kan nog altijd een account aanmaken met zijn e-mailadres.

Voor wie stageplaatsverantwoordelijke is, geldt hetzelfde verhaal. Wie +18 jaar is kan inloggen op de kavotool via e-id.