25 Jan - Werken bij de scouts en gidsen?

Ruim 85.000 leden en leiding in meer dan 500 groepen van Scouts en Gidsen Vlaanderen, die ondersteunen wij ook graag vanuit onze organisatie. Met zowat 100 collega's dragen we op een professionele manier bij aan deze jeugdbeweging: binnen onze administratie op het nationaal secretariaat met diensten als boekhouding, IT, juridisch advies of communicatie, evenementen en kennisbeleid; met een pedagogische staf die zorgt voor een vormingsaanbod en begeleiding rond thema's als zingeving, ecologie of diversiteit, of met ons logistieke merk Hopper winkels en jeugdverblijven ...  .

Dit weekend lees je er in provincie Antwerpen alles over in De Zondag, gratis bij elke bakker. Scouting is zelf je weg vinden; of er samen een maken. Werken bij de scouts is worden wat je bent; zijn wie je wordt .... Wil je zo mee op pad en ben je op zoek naar een job? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be