05 Feb - Je wil herbruikbare bekers aankopen voor de groep?

Met het logo van Scouts en Gidsen Vlaanderen
Veel groepen lieten ons weten dat ze graag herbruikbare bekers willen kopen. Daarom organiseert Scouts en Gidsen Vlaanderen een groepsaankoop herbruikbare bekers met logo van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Inschrijven kan vanaf 10 februari tot 15 maart 2020.

De bekers zullen op 10 april geleverd worden in een Hopper Winkel naar keuze. Als er heel veel interesse is, kan een deel van de bekers al vroeger geleverd worden.

100 bekers kosten 27 euro. Via dit artikel kan je nagaan hoeveel bekers voor jouw groep ideaal zijn.
Je moet altijd een veelvoud van 100 bekers bestellen.

Bestellen doe je via deze link.

Met het eigen groepslogo
Wil je liever je eigen logo op de bekers? Dat kan ook. Dat staat los van de groepsaankoop maar als je voor 15 maart bestelt via de webshop van Hopper Winkel krijg je 10% korting. Je regelt verder alles zelf met de leverancier (logo, aantallen, betalen). Je kan de bekers wel nog altijd laten leveren in een Hopper Winkel. Klik hier als je bekers met een eigen logo wil bestellen.

!! Breng zeker een grote doos of zak mee als je de bekers komt afhalen!