24 Mar - Update: scouting tot uw dienst

De focus van Scouts en Gidsen Vlaanderen blijft op naleving van alle rond corona geldende maatregelen : corona sluit onze tenten.

kinderoppas stopgezet

Alle babysits worden momenteel afgeraden; we  passen ons advies daar ook op aan. Het aanbod om vanuit scouting oppas of babysit te voorzien VERVALT daarom tot nader order omdat deze service niet meer toegelaten is buiten familieverband onder hetzelfde dak. We vragen dus om hier geen nieuwe opdrachten aan te nemen en lopende engagementen met gezinnen af te ronden.

aanbod crisisvrijwilliger Rode Kruis

Het Rode Kruis Vlaanderen nodigt Scouts en Gidsen Vlaanderen uit om mee te stappen in een formule waarbij je jezelf vanaf 16 jaar kan aanmelden als crisisvrijwilliger voor logistieke steun zoals hulp met bevoorrading aan mensen in nood.
Alle info:  crisisvrijwilliger iets voor jou?

We houden je hier komende dagen verder op de hoogte over het effect op het geplande Groepsleidingscongres en voorzien tips om de impact van deze crisis op groepen te beperken.

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be