26 Mar - GRL congres uitgesteld en alle info voor scouting over corona verzameld

Groepsleidingscongres zal niet doorgaan in april.

De wereld draait door. Het scouts- en gidsenleven zoekt zich een weg doorheen alle maatregelen die corona klein moeten krijgen. In de lijn der verwachting zal het geplande Groepsleidingscongres op 25 april in Mechelen dan ook niet doorgaan. We zoeken een haalbare nieuwe datum die rekening houdt met heropstart in diezelfde periode van de werking in onze groepen. We houden met groepsleiding de vinger 'scoutdagend' aan de pols via de digitale snelweg.

Alle informatie vanaf nu gebundeld.

HIER vind je voortaan alle actualiteit in verband met corona en scouting verzameld.  Updates daar verschijnen hier in het nieuws.

Bereken de financiële impact van corona op jouw werking!

Voor groepen die zich zorgen maken over de financiële impact van corona op hun werking, ontwikkelden we volgende Excel. Je krijgt een goed overzicht over de impact op de financiën van jouw groep. Bezorg ons zeker de ingevulde versie terug, laad het document op via deze link. Daarmee kunnen wij aan de overheid laten weten hoe het met jullie financiële gezondheid gesteld is.

Schouder aan schouder ...

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be