Zoek

22 Apr - Hopper komt online even op huisbezoek

Alle leden, leiding en vrienden van Scouts en Gidsen Vlaanderen mogen een mail verwachten vanwege Hopper: de winkels en jeugdverblijven met een service om alles te bieden wat je nodig hebt om te scouten en gidsen: plaats om te spelen en materiaal voor onder de blote hemel. 

Met deze éénmalige digitale flinke linker, nodigen we iedereen uit om Hopper te volgen of met een snelle klik een virtueel bezoekje te brengen. Op eenvoudig verzoek ontvangt elk gezin voortaan een nieuwsbief of laat Hopper je verder met rust. Onze winkels en jeugdverblijven blijven ook in deze rare nare periode doen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn; met als enige doel scouting te ondersteunen, met hoopvol uitzicht op zomerse kampen. 

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be