06 May - Maatregelen rond corona voorlopig ongewijzigd voor scouting

De update op woensdag 6 mei door de Veiligheidsraad met versoepeling van sociale en bedrijfsmatige inperkingen, verandert niets aan de maatregelen zoals die nu gelden voor het jeugdwerk: de werking van Scouts en Gidsen Vlaanderen blijft on hold tot minstens 18 mei. Of in de daarop volgende etappe (fase 2 van de corona-maatregelen) bijsturing volgt, valt af te wachten. Hopper Winkel heropent na dit weekend vanaf 12 mei alvast wel de deuren! Wij blijven hoopvol uitkijken naar een beslissing over onze zomerkampen, te verwachten op 22 mei.

Achter de schermen werken we met alle organisaties in het jeugdwerk, overheden en wetenschappelijke experts nauw samen aan een veilig, verantwoord kader rond zomeractiviteiten met kinderen en jongeren.

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be