Zoek

16 Oct - fase 4: voorlopig blijft jeugdwerk in code Oranje

De verstrengde maatregelen rond corona die het overlegcomité van de federale regering voor komende maand uitvaardigden, hebben niet meteen impact op de gewone werking van scouting. We bekijken volgende week welke invloed alarmniveau 4 van de coronabarometer heeft op het jeugdwerk. Tot dan biedt code Oranje het kader voor veilige organisatie van scouts- en gidsenactiviteiten. We houden je hier op de hoogte van eventuele nieuwe richtlijnen. Zo zullen barwerking en geplande geldactiviteiten zich - in lijn met tijdelijke sluiting van horeca - mogelijk op die beperking moeten aanpassen. 

De verhoogde waakzaamheid en verzochte inspanningen vragen ook om begrip; voor zowel zij die zich zorgen maken en extra voorzichtig zijn, als voor wie enthousiast ingaat op alle mogelijkheden die toch nog worden geboden. Met vragen over de aanpak van corona in scouting kan je terecht via corona@scoutsengidsenvlaanderen.be 

Hou moed; hou het vuur tussen ons brandend …

 

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be