Zoek

21 Oct - ⚠️ geen activiteiten met overnachting komend weekend

BREAKING: In afwachting van verwachte verstrengde maatregelen die momenteel worden onderhandeld en besproken tussen sector, experten en kabinet, annuleren we met alle jeugdbewegingen alvast dit weekend (23-25 oktober) alle overnachtingen voor alle leeftijden.

Ook alle kadervorming met overnachtingen die gepland stond in de Herfstvakantie wordt afgelast. Cursisten die zich inschreven voor leidingsvorming in de herfst, ontvangen hierover een mail. Over leden-activiteiten met overnachting tijdens de Herfstvakantie volgt spoedig meer nieuws. Info over scouting & corona: corona@scoutsengidsenvlaanderen.be  

Verdere (her)schikking van de kleurcode, met update van striktere maatregelen voor het jeugdwerk in het licht van de verhoogde alarmniveau fase 4 komt eraan. 

 

communicatie@scoutsengidsenvlaanderen.be