Kladwerk september 2018

Inhoud

--  Jaarthema --  Vlaamse jeugdraad   -- Evaluatie Herfstontmoeting  --  GDPR -- Kalender --

Jaarthema

Dit jaar is  Minder, Meer!  Dat wil zeggen meer carpoolen en minder lichten laten branden. Meer niet-gemotoriseerde voertuigen gebruiken en minder waterverspilling.

Ga met jouw ploeg/gouw/werkgroep/... aan de slag met het jaarthema en verminder dit jaar jullie ecologische voetafdruk. Schuw de kleine dingen niet. Ook zij maken een verschil!

Vlaamse jeugdraad

Het is jullie vast niet ontgaan deze week. 4 adviseurs werden ontslagen uit de Vlaamse Jeugdraad. Na een serene procedure werd beslist om de leden uit hun functie te zetten.

Ook wij zetelen in de Vlaamse Jeugdraad met Mieke Heymans (stafmedewerker structuren). Zij volgde alles van kort nabij en schreef er deze tekst over.

De leden werden ontslagen omwille van vertrouwensbreuk en imagoschade.

Evaluatie Herfstontmoeting

Graag ontvangen we van jou of je ploeg een evaluatie van je taak/inbreng op #HO18. Deze info is voor ons van onschatbare waarde.
Heb je iets ienieminie of iets riant te vertellen, laat het ons zeker weten (graag voor 1 oktober).

- hoe was HO voor jou/jullie?
- hoe denk je dat HO voor de deelnemers, de artiesten, de andere medewerkers/personeel was?
- wat vond je van het nieuwe afbraakplan

- wat vond je van de vernieuwde marktopstelling

- wat ging er goed of waar ben je trots op?
- wat heb je gemist of verliep minder vlot?

GDPR

Tijd voor onze groepen om deze nieuwe wetgeving te implementeren. Wat er nu juist verwacht wordt kan je terugvinden op onze website.

We volgen op  welke groepen de formulieren reeds downloadden.

Wil je zelf meer weten over deze nieuwe wetgeving en de gevolgen voor onze groepen? Aarzel niet om op onze website  te kijken of stel je vragen aan onze eigen  functionaris gegevensbescherming.

14 - 15/9: 24u van het beleid

20/9: Pedagogische commissie