Vormingsvoorjaar 2019

Allerliefste suikerwafel van een vormingsbegeleiding. Het is weer zover. Vormingsnieuws vers van de pers speciaal voor jullie.

Cursussen semester 2 - Vormingstruien  - Instructeur Gilwell - Vormingsuitstap

Cursus geven in semester 2

Nog zin in cursus geven volgend semester? Schrijf je dan nu in! NU. HIER! Of hieronder natuurlijk

Ken je nog deelnemers met interesse? Por ze, val ze lastig, spam ze, stalk ze. *Disclaimer* onze juridische bijstand kan niet ingeroepen worden voor aanvragen contactverbod.

Vormingstruien

Enkele maten van onze truien waren niet meer beschikbaar. *sad emoji* Martijn bestelde nieuwe exemplaren. *excited emoji* Binnenkort zijn alle maten dus terug op stock. *happy emoji* Wil jij graag een exemplaar? Laat het even weten aan Martijn. *Question mark emoji*

*Disclaimer* voor de mensen met FOMO. Het zijn nog steeds dezelfde truien. GE MIST NIKS.

IC Gilwell

Het voorbije jaar hebben we ons IC-Gilwell traject tegen het licht gehouden. We startten met een denkdag met een diverse groep mensen. We legden er een aantal pijnpunten, spanningsvelden en grijze zones bloot. Hierop gingen we dieper in tijdens enkele vergaderingen met mensen uit ICteam, Gilwellteam en bureau.

Uit deze vergaderingen kwamen een aantal acties naar boven die verder geïmplementeerd werden. De cursus die zal doorgaan deze krokusvakantie zal hiervan al de vruchten plukken. Ook werden een aantal principes opgesteld die onze visie op deze cursus versterken.

Heb je vragen over dit traject of over de wijzigingen. Spreek dan iemand van het vormingsbureau of Joke, Lucas of Wouter aan.

*Disclaimer* dit is serieus, grappige disclaimers zouden ongepast zijn.

Save the date vormingsuitstap

Zondag 5 mei gaan we bedanken wie ook maar bedankt kan worden. Alle teamleden, agc's vorming, maar ook alle vormingsbegeleiding die cursus gaf zullen we een namiddag lang entertainen.

We kunnen alvast verklappen dat het in Mechelen zal doorgaan dit jaar. Vermoedelijk vanaf de namiddag. Meer info volgt. *Disclaimer* het gaat gezellig en plezant worden. (Altijd goed als zoiets in de disclaimer staat!)

GIJ BENT DUS HARTSTIKKE UITGENODIGD

Groetjes en kusjes, van in Mechelen, van in Leuven, vanop de latten en vanuit het Scoutshuis,  Uw vormingsbureau.