Met de trein

Het Scoutshuis ligt zo'n 15 minuten stappen van het station Antwerpen-Berchem.

• Stap het station uit langs de kant van de loketten.
  • Ga meteen naar links tot je op het voetpad bent, ga dan meteen naar rechts.
  • Je bent nu in de Uitbreidingsstraat. Loop die uit tot op de kop van het stationsplein.
  • Steek de Uitbreidingsstraat over. En meteen ook de Guldenvliesstraat (naar rechts).
  • Zo kom je in Cogels-Osylei (straat met grote herenhuizen).
  • Stap de Cogels-Osylei helemaal uit tot op de Draakplaats (een rond punt).
  • Loop langs de rechterkant van het rond punt. Steek over, zo kom je op de kop van de Pretoriastraat. Steek opnieuw over. Ga naar links. Loop rechtdoor, onder de brug tot aan de Lange Altaarstraat. Sla die in (naar rechts).
  • Sla de eerste straat rechts - de Dolfijnstraat - in.
  • Loop die helemaal uit. Je bent nu in de Plantin Moretuslei. Het Scoutshuis ligt aan je rechterkant, je zou het nu moeten kunnen zien.

Voor de treinverbindingen en -uren surf je best naar de website van de NMBS.

Met de bus of tram

• Je kan het Scoutshuis bereiken met bus 30 en 34, halte Plantin & Moretuslei op 500 m. (ongeveer 6 minuten wandelen).
  • Bus 420 en 421 stoppen aan de halte Borgerhout Station Oost op 350 m.
  • Voor meer info over deze verbindingen surf je best naar de website van De Lijn.

Met de wagen

• Op de ring van Antwerpen neem je de afrit "Borgerhout".
  • Op het einde van de afrit sla je af, richting centrum.
  • Je kruist de singel en rijdt onder een spoorwegbrug door.
  • Meteen aan je rechterkant is Het Scoutshuis.

Opgelet: Je zoekt best parkeerplaats in de omliggende straten. Er zijn nogal wat parkeerplaatsen aan de overkant van Het Scoutshuis: omkeren en opnieuw de brug onder.