Vrienden van Scouts en Gidsen Vlaanderen

Eens scout, altijd scout? Wij houden die gedachte warm. En het verhaal gaat verder ...

We starten geen club van oud-scouts of -gidsen. Wie dat wil, verwijzen we graag naar VOSOG, scouting voor volwassenen. Wij trekken aan de bel van ex-leden, ex-leiding en alle sympathisanen die blijven knipogen naar de jeugdbeweging van hun leven. Die beweging, eeuwig in handen van vrijwilligers en waar jongeren aan zet zijn, heeft het vertrouwen en de steun nodig van grote mensen in de wereld rondom hen.

Sluit je aan als vriend

Wil je het draagvlak mee versterken? Dan kan je ons steunen door je aan te sluiten als 'vriend van Scouts en Gidsen Vlaanderen'.

Als vriend ontvang je een nieuwsbrief met informatie uit het scoutsland. Je vult hiervoor het aansluitingsformulier in en daarna ontvang je een uitnodiging voor betaling van 15 euro.
Betalen doe je pas nadat je de bevestingsmail hebt gekregen.

Sluit je aan

Doe een gift

Wie nu toch eenmalig een schenking wil doen via overschrijving kan dat op rekeningnummer BE55 4096 5041 4144 - BIC KREDBEBB met als opmerking 'Gift Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw'. Bij een storting vanaf 40 euro ontvang je een attest voor aftrek van belastingen.

Vriend worden én een gift storten?

Wat als je vriend wil worden én een fiscaal attest wil ontvangen?  Dan sluit je je zowel aan als vriend, ontvang je een uitnodiging tot betaling én stort je minimaal 40 euro op de rekening van de belastingvrije giften.

Vragen? Mail naar vrienden@scoutsengidsenvlaanderen.be of bel naar ons nummer 03/231.16.20