IN LEIDING

Datum van publicatie:
10/2012
Korte Beschrijving:
Een basiswerk over in leiding staan bij Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Je bent op zoek?
Naar houvast in een rol van je leven?
Als leidster of leider?

Hier hebben we voor jou de highlights over "in leiding staan" bij Scouts en Gidsen Vlaanderen: van 'hoe run je een tak', over 'hoe boks je een activiteit in elkaar' of 'hoe ga je om met zowel hardroepers als stille naturen', tot 'waar kan je terecht met al je vragen'...

Kortom, In}Leiding is een basiswerk, een overzicht voor leiding van leuke en moeilijke thema's en hoe ermee om te gaan
Tuimel door dit boekje vol essentiƫle info om je leden door het spel van scouting te gidsen. Niet voor niets een basiswerk.

En vergeet niet ook te tuimelen in het echte leven.

Jaarlijks, bij de Over & Weer van oktober, krijgt de nieuwe lichting leiding ook deze In}leiding gratis toegestuurd. Nieuwe leiding, na januari van het lopende werkjaar, kan deze In}leiding aanvragen met een eenvoudig mailtje aan het onthaal van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

(V.U.: Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw)

herdruk oktober 2015

Verkrijgbaar: