Individuele steekkaart

Datum van publicatie:
02/2011
Korte Beschrijving:
Blijf op de hoogte van je leden, je medeleiding en jezelf. Wel gezond en veilig.

Individuele steekkaart

Wat is het?

De individuele steekkaart is het formulier waarop de ouders van scoutsleden jaarlijks de persoonlijke, sociale en medische gegevens van hun kind invullen. Dankzij deze informatie kan een leidingsploeg op een veilige en juiste manier reageren in een noodsituatie.

Opvolging

Het is verplicht om een steekkaart op te maken voor elk lid. We raden aan om dit binnen de drie weken te doen na de inschrijving.
In het begin van elk jaar moet de informatie op de steekkaart nagekeken worden. We raden ook aan om dit nogmaals na te kijken voor de kampen.

Digitale steekkaart

Leden (of hun ouders) kunnen zelf een login aanmaken op de Groepsadministratie en de individuele steekkaart online invullen. Enkel leiding en de leden zelf kunnen die informatie raadplegen.

Hier  vind je een handleiding voor ouders.

Op papier

Verkrijgbaar: