Open Kamp

Datum van publicatie:
08/2014
Korte Beschrijving:
Deze brochure geeft je een idee over 'Open Kamp'.

Open Kampen zijn kampen, georganiseerd door scouts- en gidsenleiding, voor kinderen en jongeren die om allerlei redenen niet in de jeugdbeweging zitten. Maatschappelijk kwetsbaar, worden ze wel eens genoemd. Of ‘straffe gasten’. Maar eigenlijk heten ze gewoon Samira, Benny of Tom. Openkampleiding trekt er met hen op uit om ze te laten proeven van het scouts- en gidsenleven. En ook omgekeerd: om zelf de uitdaging van een Open Kamp aan te gaan. Zo smaakt Open Kamp af en toe erg spicy en too much, maar even vaak superzoet. Lees verder en word mee verslaafd!

In deze brochure kom je te weten wat Open Kamp juist is, wie je er zoal tegenkomt en wat de basic instincts zijn. De theorie, zeg maar.
Je maakt kennis met de praktijk door een paar getuigenissen. Ze kunnen jouw enthousiasme, geduld en eeuwige verslaving ferm aanwakkeren!

Nog meer info over open kamp

(V.U.: Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw)

Downloaden: