Volle gaz, stadsspel Brussel

09/2013
Korte Beschrijving:
Stadsspel in centrum Brussel

Volle gaz is een kant-en-klaar stadsspel in de omgeving van het Beursgebouw in Brussel. Aan de hand van een spelboekje met foto-, quiz- en doe-opdrachten gaan je leden op zoek naar mensen, dingen en plekken in de stad. Zo leren jullie Brussel in al zijn facetten kennen! Van Aziatische toeristen op de Grote Markt tot Space Invadors op het kanaal, ... En hoe vaker je de hulp van de Brusselaars inroept, hoe meer kans je hebt om te winnen. Duur van het spel: +/- 2 uur, geschikt voor givers en jins, vanaf 6 spelers en wordt gespeeld in groepjes van min. 3 personen.

Spelboekjes zijn gratis verkrijgbaar via info@use-it.be, de Stadsondersteuner van Brussel, aan het onthaal van Scouts en Gidsen Vlaanderen of je kan het downloaden.
Bel vooraf even naar de locatie waar je de boekjes wil ophalen, zodat je zeker bent dat er nog voldoende beschikbaar zijn voor jouw groep (1 boekje per spelgroepje).

(V.U.: USE-IT)

Verkrijgbaar: