Honger naar meer?

Ploeg? Wa's da?
Voor alle vragen rond gidsen en verkenners kan je terecht bij de ploeg (Zee)Gidsen en Verkenners. Net als jij stonden we tot voor kort in leiding bij een givertak, ergens in Vlaanderen.

Aan onze ploeg is ook SOLL gelinkt, wat staat voor Service Open Lucht Leven.  SOLL organiseert actieve buitenweekends voor givers en hun leiding, met speleo, klimmen, varen, ... Ook kan je bij hen terecht voor het enige echte paaskamp. 4 dagen avontuur in de ardennen.

Heb je zin om mee één van de thema’s van de giverwerking om te bouwen tot een publicatie of werkwinkel waar Giverleiding mee aan de slag kan?
Boeien givers je, en druk je graag mee je stempel op de takwerking? Of heb je venieuwende ideëen?
Wil je een werkwinkel begeleiden? Of zie jij het zitten om de SOLL - ploeg te versterken en givertakken letterlijk mee op touw te nemen in de Ardennen?

Laat ons dan zeker iets weten!

PLoeg (zee) Gidsen en verkenners & SOLL
Wilrijkstraat 45