Kleurplaten de Steen Van Nowan

Nowan en Frie

Ga meteen naar de kleurplatenwedstrijd

Jullie hebben ongetwijfeld al ontzettend veel spelletjes gespeeld, toneeltjes gedaan, geknutseld en voorgelezen uit het enige echte kapoenenverhaal De Steen Van Nowan, maar nu zijn er ook kleurplaten beschikbaar! Haal die kleurpotloden maar boven en laat je kapoenen zelf kleur geven aan het verhaal.

De kleurplaten kan je downloaden door op de afbeeldingen te klikken!

Nowan in het water

Nowan en Frie onderweg

Nowan onderweg

Nowan en Frie met Overopa Apodemus

met apodemus

Het Zomerzonnewendefeest

Feest

Kleurplatenwedstrijd

Doe mee aan onze kleurplatenwedstrijd en win een geweldige prijs voor je kapoententak. Stuur voor 20 augustus jullie ingekleurde tekeningen naar het onderstaande adres of stop ze in de kapoenenbrievenbus in de dichtsbijzijnde Hopper-winkel. Vergeet zeker je naam en groep niet te vermelden op de tekeningen of enveloppe. En wie weet misschien wordt jouw groep wel gekozen door de onschuldige hand en krijgen jullie een geweldige prijs!

Op Herfstontmoeting maken we de winnaars bekend.

Scouts en Gidsen Vlaanderen
Ploeg Kapoenen