Je kennis doorgeven

Wat is Instructeurscursus 1?

Wil je Jintro, Animatorcursus of Basisweekend  begeleiden? Op Instructeurscursus kan je in een veilige omgeving experimenteren met je kwaliteiten en leerpunten als begeleid(st)er. Je komt er te weten hoe een cursus is opgebouwd en leert er methodieken bedenken en maken.

Alles over het behalen van je attest 'instructeur in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Voor wie?

Voor leden van Scouts en Gidsen Vlaanderen die 20 jaar zijn of worden en Gilwell  hebben gevolgd.

Hoeveel betaal je?

Je kan op Instructeurscursus 1 voor 126 euro. Na de cursus krijg je een deelnamebewijs. Daarmee krijg je het cursusbedrag volledig of gedeeltelijk terug van je gemeente.

Waar?

Instructeurscursus 1 vindt plaats op één van onze Hopper jeugdverblijven: binnen en in volpension.