Evaluatie Vrijwilligerscyclus - Uitstroom DC

Dé vrijwilligerscyclus.

Ken je hem? Pas je hem toe? Dat willen we weten.

Als DC zijn er 2 cyclussen belangrijk voor jou:

• Je eigen cyclus als DC, waarin je begeleid wordt door de gouw
  • De cyclusen van de groepsleiding in je district, diegene die jij als DC begeleidt

Geef bij elke fase mee hoe jij die beleeft in jouw cyclus en hoe het is om die te begeleiden in de cyclus van je groepsleiding.

De cyclus is opgebouwd uit 6 fasen. Ook als je de cyclus niet kent, zijn jouw antwoorden op de volgende vragen relevant!

Per fase staat er een uitleg over wat de fase inhoudt. Eventueel aangevuld met een extra aanvulling voor dit onderzoek.

Fase 6: Uitstroom - afscheid

"De vrijwilliger stroomt na afloop van zijn taak of functie door naar een nieuw engagement binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen, eventueel op een ander niveau of rond een ander onderwerp."
Dit is ook het moment om de belangrijkste zaken door te geven aan de opvolger. Om een nieuw engagement aan te gaan is het uiteraard nodig dat de vrijwilliger de waaier aan mogelijkheden kent.

---+++
Hoe tevreden of ontevreden ben je over jouw 'uitstroom - afscheidmoment(en)'?
---+++
Heb jij, of iemand uit je district, je groepsleiding begeleid in hun 'uitstroom - evaluatie'?
Achtergrondinfo