Formulier Erascouts

Ben je een tijdje naar het buitenland voor je stage, studie of werk? En wil je gedurende deze tijd het scoutsgevoel niet missen! Via Erascouts kan je in contact komen met een lokale scoutsgroep waar je tijdens je verblijf in het buitenland lid kan worden en dus mee kan doen met hun activiteiten. Een unieke ervaring en een unieke kans om nieuwe mensen en onbekende spelletjes te leren kennen!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Is dit iets voor jou? Vul dan dit formulier in! Zodra we jouw gegevens ontvangen gaan we samen met de scoutsorganisatie van het land waar je heen gaat aan de slag om voor jou een groep ter plaatse te vinden. Aangezien veel mensen hier tijd en werk in steken is het belangrijk dat je hier echt 100% voor wil gaan. Het zou jammer zijn dat wanneer we een buitenlandse groep gevonden hebben, we deze toch nog moeten teleurstellen.

Heb je nog vragen? Ben je nog niet 100% zeker? Stuur dan zeker een mailtje naar internationaal@scoutsengidsenvlaanderen.be en we helpen je graag verder!

Moeder taal / Native languageZeer goed / Very goodGoed / GoodBasis / BasicMoet ik nog leren / I still need to learn
Nederlands / Dutch
Engels / English