Formulier Uitwisselingen

Ga je op kamp in het buitenland? Maak gebruik van deze geweldige kans en zoek contact met een scoutsgroep ter plekke! Het is een echte aanrader om bijvoorbeeld samen een activiteit te organiseren, op trektocht te gaan, een uitwisseling in elkaar te steken,…. Dit is een unieke ervaring en een once-in-a-lifetime kans om nieuwe vrienden te maken en de lokale (scouts) cultuur echt te leren kennen, maar ook om bijvoorbeeld een gratis slaapplaats te kunnen regelen of om rechtstreeks groentjes bij de lokale boer te kunnen kopen.

Ploeg Internationaal kan je helpen om in contact te komen met andere scouts en van deze mogelijkheid een realiteit te maken.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Is dit iets voor jou? Vul dan dit formulier in! Zodra we jouw gegevens ontvangen gaan we samen met de scoutsorganisatie van het land waar jullie op kamp gaan aan de slag om voor jou een groep ter plaatse te vinden. Aangezien veel mensen hier tijd en werk in steken is het belangrijk dat je hier echt 100% voor wil gaan. Het zou jammer zijn dat wanneer we een buitenlandse groep gevonden hebben, we deze toch nog moeten teleurstellen.

Heb je nog vragen? Ben je nog niet 100% zeker? Stuur dan zeker een mailtje naar internationaal@scoutsengidsenvlaanderen.be en we helpen je graag verder!

Noteer ook het adres als je dat kent / Also provide us the adress if known