Formulier Uitwisselingen

Ga je op buitenlands kamp? We raden je heel hard aan om tijdens je kamp eens contact te hebben met een lokale groep om samen een activiteit te organiseren, op trektocht te gaan, een uitwisseling in elkaar te steken,…. Dit is een unieke ervaring en een unieke kans om nieuwe mensen te leren kennen, vrienden te maken en de lokale (scouts) cultuur echt te leren kennen!

Ploeg Internationaal heeft een heel uitgebreid netwerk en kan je helpen om in contact te komen met andere scouts.

Klinkt dat als muziek in je oren? Vul dan het volgende formulier in! Vanaf we dit ontvangen gaan we hier samen met de andere scoutsorganisatie/onze contactpersonen mee aan de slag om voor jou een geschikt contact te zoeken. Dit vraagt wel wat tijd en over en weer gemail, dus hopen we dat je dit werk niet nodeloos aanvraagt. Heb je nog vragen? Ben je nog niet 100% zeker wat jullie willen? Stuur dan zeker een mailtje naar internationaal@scoutsengidsenvlaanderen.be en we helpen je graag verder!

Noteer ook het adres als je dat kent / Also provide us the adress if known